Wat is het enorm lang geleden dat ik een weblogje gemaakt heb! Ik ga proberen mijn leven te beteren en hier regelmatig een leuk blogje plaatsen met mooie foto’s. Te beginnen met deze prachtige zwangerschapsfotoshoot van een tijdje geleden. Deze fotoshoot is nog gemaakt in mijn vorige studio maar inmiddels ben ik verhuisd en fotografeer ik vanuit mijn studio in Den Haag! Ik heb hier beschikking over een prachtige ruime en lichte studio perfect voor al mijn fotoshoots. Ik kan hier naast flitslicht ook gebruik maken van natuurlijk licht, iets wat voorheen niet mogelijk was. Vooral voor babyfotoshoots en newbornfotoshoots geeft dit echt schitterende resultaten.

Maar nu weer even terug naar deze zwangerschapsshoot <3
Ik fotografeer inmiddels al meer dan 10 jaar zwangerschappen, newborns en baby’s en heb dus ruime ervaring om jou zo mooi mogelijk op de foto te zetten tijdens deze bijzondere periode. De focus ligt op jou en je buik. Met verschillende belichtingstechnieken en achtergronden creëer ik een hele diverse gallerij. Ook heb ik diverse jurken, doeken en body’s die gebruikt kunnen worden, om verschillende looks vast te leggen.

Heb jij ook interesse in een zwangerschapsshoot in Den Haag? De beste tijd hiervoor is rond de 32-36 weken, afhankelijk van hoe snel je buik groeit. Mail mij voor meer informatie over beschikbaarheid op leonie@fotoleonie.nl. En klik even door voor prijzen of meer informatie.