Newbornfotoshoot

Jullie baby is geboren! Ik leg graag deze bijzondere periode voor jullie vast. Het is echt waar, baby’s veranderen zo snel, worden zo snel groot. Tijdens een newbornfotoshoot worden alle kleine details uit die eerste weken vastgelegd en de foto’s vormen zo een waardevolle herinnering aan die bijzondere eerste tijd met jullie kindje.

Een newbornfotoshoot vindt plaats in de eerste paar weken na de geboorte van jullie kindje. Het is verstandig al tijdens de zwangerschap contact op te nemen voor het maken van een afspraak. We maken een voorlopige afspraak op je uitgerekende datum en na de geboorte plannen we de definitieve afspraak in.

De newbornfotoshoot vindt plaats bij mij in de fotostudio in Den Haag. We nemen ruim de tijd voor het maken van de foto’s. Tussendoor kan je je baby natuurlijk gewoon voeden en lekker knuffelen.

Mijn stijl van fotograferen is tijdloos en puur. De nadruk ligt op jullie kindje en dat heeft niet al te veel poespas nodig. Ik hou van natuurlijke en rustige kleuren, zoals wit, creme, grijs en zwart en ik maak gebruik van mooie materialen.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het selecteren en individueel bewerken van de mooiste foto’s uit de sessie. Alle geselecteerde foto’s (20 foto’s) worden in kleur en zwart/wit nabewerkt. Maximaal 3 weken na de fotoshoot ontvang je een link naar jouw persoonlijke beveiligde gallery waar je de uiteindelijke selectie kan bekijken en je favorieten uit kan kiezen. Er zijn 5 digitale hoge resolutie foto’s inbegrepen bij de prijs van de fotoshoot.

Behalve digitale bestanden heb ik ook een mooie collectie fotoproducten waaruit gekozen kan worden, zoals luxe fotoafdrukken, canvas wall art, houten fotoblokken en verschillende fotoalbums. De volledige prijslijst is verkrijgbaar via mail en voorbeelden van al deze producten zijn in mijn studio te bekijken.

Een newbornfotoshoot is mogelijk vanaf €275, hier zitten 5 digitale hoge resolutie foto’s bij inbegrepen. Na het afnemen van een zwangerschapsfotoshoot krijg je €25,- korting op een newbornfotoshoot. Kijk op mijn prijslijst voor meer informatie.