Babyfotoshoot

Ze worden zo snel groot! Niets is minder waar, het gaat zo snel allemaal. Maak een mooie herinnering en laat je baby professioneel vastleggen door mij door een babyfotoshoot in Den Haag te boeken.

Tijdens een babyfotoshoot kunnen kindjes lekker hun gang gaan, zodat ze niet meer op de fotografe letten. Pas als ze op hun gemak zijn ga ik fotograferen. Op deze manier krijg je mooie en spontane foto’s. Ik neem ruim de tijd voor de fotoshoot.

De babyfotoshoot vindt plaats bij mij in de studio in Den Haag en duurt ongeveer 1 tot anderhalf uur. Er worden verschillende poses en setups gedaan, zodat je genoeg variatie hebt om uit te kiezen.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het selecteren en individueel bewerken van de mooiste foto’s uit de sessie. Alle geselecteerde foto’s (20 foto’s) worden in kleur en zwart/wit nabewerkt. Maximaal 3 weken na de fotoshoot ontvang je een link naar jouw persoonlijke beveiligde gallery waar je de uiteindelijke selectie kan bekijken en je favorieten uit kan kiezen. Er zijn 5 digitale hoge resolutie foto’s inbegrepen bij de prijs van de fotoshoot.

Behalve digitale bestanden heb ik ook een mooie collectie fotoproducten waaruit gekozen kan worden, zoals luxe fotoafdrukken, canvas wall art, houten fotoblokken en verschillende fotoalbums. De volledige prijslijst is verkrijgbaar via mail en voorbeelden van al deze producten zijn in mijn studio te bekijken.

Een babyfotoshoot is mogelijk vanaf €200, hier zitten 5 digitale hoge resolutie foto’s bij inbegrepen. Na het afnemen van een zwangerschapsfotoshoot krijg je €25,- korting op een babyfotoshoot. Kijk op mijn prijslijst voor meer informatie.