Hoi, ik ben Leonie

Mijn naam is Leonie van den Broek – den Boef (1982) en ik ben sinds 2006 bezig met fotografie. In dat jaar leerde ik mijn man kennen en al snel stak hij me aan met zijn grote hobby: fotograferen. Vaak heb ik model voor hem gestaan, maar nog vaker leende ik zijn camera om zelf eens wat uit te proberen. Om maar niet steeds te hoeven vechten om de camera heb ik snel een eigen exemplaar gekocht.

Onze katten, bloemen en gebouwen zijn dingen die ik erg veel gefotografeerd heb in het begin, voor ik bij toeval een zwangere vriendin voor mijn lens kreeg. Zij wilde mooie foto’s van haar buik en ik wilde dat heus wel eens proberen. Dit was het begin van Leonie den Boef Fotografie! Al snel kwamen er meer zwangere dames met mooie buiken over de vloer in onze omgebouwde huiskamer/studio om op de foto te gaan.

Zwangerschapsfotografie vond ik heerlijk om te doen en al snel groeide dit uit tot mijn passie en specialisatie. Later werd dit uitgebreid met newborn- en babyfotografie, want uit zwangere buiken komen natuurlijk babytjes en die zijn minstens zo leuk om op de foto te zetten.

Inmiddels fotografeer ik in mijn ruime studio in Den Haag zwangerschappen, newborns en baby’s. Ook volg ik regelmatig cursussen en workshops om mezelf steeds meer te verbeteren.

Mijn stijl is puur, natuurlijk, simpel en tijdloos. Zwangere buiken, newborns en baby’s hebben niet al te veel poespas nodig om mooi te zijn, integendeel. Mooie materialen, rustige kleuren en mooi vallend licht zijn de belangrijkste ingrediënten van mijn foto’s.

Mensen blij maken met mijn foto’s is wat ik het liefste doe. Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ik zet jullie met liefde op de foto.

Op 13 augustus 2015 ben ik bevallen van een prachtige zoon <3 en op 10 augustus 2021 is er nog een klein broertje bijgekomen <3