Cakesmash en eerste verjaardag

Hoera! Jullie kindje is bijna 1 jaar. Een hele goede reden om dit feestelijke moment vast te leggen tijdens een fotoshoot.
Net als bij al mijn andere fotoshoots wordt ook een cakesmashfotoshoot in mijn natuurlijke, pure en tijdloze stijl vastgelegd. Dit betekent dus geen thema’s of veel kleur, maar alle aandacht voor jullie kindje. De cakesmash/verjaardagsfotoshoot kan gedaan worden zonder of met echt verjaardagstaartje. Je hebt geen echte taart nodig voor leuke verjaardagsfoto’s, ook foto’s met ballonnen, houten taartje en verjaardagsmuts zijn super feestelijk. Na de cakesmash kan jullie kindje ook nog badderen in de teil, een echte smash en splash wordt het dan!

De cakesmashfotoshoot vindt plaats bij mij in de studio in Den Haag en duurt ongeveer 1 tot anderhalf uur. We beginnen met een aantal foto’s zonder taart, voor we de taart tevoorschijn halen en het kliederen kan beginnen!

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het selecteren en individueel bewerken van de mooiste foto’s uit de sessie. Alle geselecteerde foto’s (minimaal 20 foto’s) worden in kleur en zwart/wit nabewerkt. Maximaal 3 weken na de fotoshoot ontvang je een link naar jouw persoonlijke beveiligde gallery waar je de uiteindelijke selectie kan bekijken en je favorieten uit kan kiezen. Er zijn 5 digitale hoge resolutie foto’s inbegrepen bij de prijs van de fotoshoot.

Behalve digitale bestanden heb ik ook een mooie collectie fotoproducten waaruit gekozen kan worden, zoals luxe fotoafdrukken, canvas wall art, houten fotoblokken en verschillende fotoalbums. De volledige prijslijst is verkrijgbaar via mail en voorbeelden van al deze producten zijn in mijn studio te bekijken.

Een cakesmashfotoshoot is mogelijk vanaf €200 zonder taartje en €250 inclusief smashtaartje. In de prijs zitten 5 digitale hoge resolutie foto’s inbegrepen. Na het afnemen van een zwangerschapsfotoshoot krijg je €25,- korting op een cakesmashfotoshoot. Kijk op mijn prijslijst voor meer informatie.