Zwangerschapsfotoshoot

Een zwangerschap is zo’n bijzondere tijd, laat deze tijd vastleggen door mij en boek een zwangerschapsfotoshoot in Den Haag. Creëer een prachtige herinnering aan je zwangerschap met een fotoshoot waarin jij en je buik centraal staan.

Een zwangerschapsfotoshoot kan het best gepland worden in week 32 tot en met week 36 van de zwangerschap. In deze periode van je zwangerschap heb je een mooie ronde buik en voel je je nog comfortabel genoeg voor een fotosessie. Als je in verwachting bent van een meerling kun je beter eerder komen, zo rond week 25-30. Maak tijdig een afspraak om zeker te zijn van een plekje.

De zwangerschapsfotoshoot duurt 1 tot 1,5 uur en vindt plaats in mijn studio in Den Haag. Van te voren bespreken we jouw wensen en krijg je uitgebreide uitleg over het poseren. Mijn stijl van fotograferen is tijdloos en puur. Je kunt de fotoshoot alleen doen, maar je partner en/of kinderen zijn natuurlijk ook welkom om op de foto te komen!

Weet je niet wat je aan moet doen? Geen zorgen! Ik geef je tips over je kledingkeuze en je kunt gebruik maken van mijn client closet.

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met het selecteren en individueel bewerken van de mooiste foto’s uit de sessie. Alle geselecteerde foto’s (20 foto’s) worden in kleur en zwart/wit nabewerkt. Maximaal 3 weken na de fotoshoot ontvang je een link naar jouw persoonlijke beveiligde gallery waar je de uiteindelijke selectie kan bekijken en je favorieten uit kan kiezen. Er zijn 5 digitale hoge resolutie foto’s inbegrepen bij de prijs van de fotoshoot.

Behalve digitale bestanden heb ik ook een mooie collectie fotoproducten waaruit gekozen kan worden, zoals luxe fotoafdrukken, canvas wall art, houten fotoblokken en verschillende fotoalbums. De volledige prijslijst is verkrijgbaar via mail en voorbeelden van al deze producten zijn in mijn studio te bekijken.

Een zwangerschapsfotoshoot is mogelijk vanaf €200, hier zitten 5 digitale hoge resolutie foto’s bij inbegrepen. Als je ook een newborn- of babyfotoshoot wilt plannen, ontvang je €25 korting op deze fotoshoot. Kijk op mijn prijslijst voor meer informatie.