Misschien wel mijn favoriete soort fotoshoot is de babyfotoshoot/sitterfotoshoot, voor baby’s vanaf 7 tot 12 maanden ongeveer. De naam zegt het al, sitter, dus zo’n beetje vanaf het moment dat de baby zelf kan zitten. Ik vind alle soorten shoots die ik doe leuk, maar sittershoots zijn echt mijn favoriet aan het worden! De babyshoot is gericht op lol en plezier maken, de baby mag lekker spelen met het verschillende speelgoed dat ik hier in de studio heb. Bellenblaas, liedjes zingen, alles kan, we kijken waar de baby blij van wordt. Verder houd ik het graag zo simpel en puur mogelijk, dus een witte achtergrond, rustige kleding, en geen modegevoelige thema’s of andere poespas. Zodat de foto’s over 10 of 20 jaar nog net zo prachtig zijn en hun kracht in eenvoud niet verloren hebben. Hieronder een voorbeeld van een recente babyfotoshoot, je ziet dat de lol er vanaf spat!