Onze verhuizing naar Den Haag is bijna een maand geleden en hoewel er nog een heleboel te doen is (houdt dat ooit op?) begint ons huis wel steeds meer af te lijken. En mijn studio ook! Ik ben voor een prachtige witte studio gegaan, zodat ik geen wit achtergrondpapier meer hoef te gebruiken. Gisteren hebben wij mooi passende plinten gekocht en ook de gordijnen hangen eindelijk, zodat het geen 85 graden meer is in mijn studio als de zon schijnt πŸ˜›

Zoals gezegd in mijn vorige blog heb ik tegenwoordig de mogelijkheid om ook met natuurlijk licht te fotograferen. Ik heb mijn eigen baby als oefenmodel gebruikt, erg handig om een baby in huis te hebben als je babyfotograaf bent! Het is nog wat wennen en uitproberen, daarom zal ik voorlopig zowel natuurlijk als flitslicht gebruiken tijdens mijn fotoshoots.

Hieronder een fotoshoot gemaakt nog in mijn oude studio. Hoewel deze foto’s dus met flitslicht zijn gemaakt vind ik dat ze een hele natuurlijke en pure uitstraling hebben. Alle aandacht gaat zo naar de baby. En wat een heerlijke baby was dit meisje! <3 Nou ja, dat kun je zelf ook wel zien:

Ben je ookΒ geΓ―nteresseerd in een fotoshoot van jouw baby in Den Haag? Leuk! Mail mij voor meer informatie over beschikbaarheid op leonie@fotoleonie.nl. En klik even door voor prijzen of meer informatie.